Bemutatkozás Klaszter akkreditációSaját rendezvényekKlasztereket érintő hírek, rendezvényekElemzések, kiadványok, segédletekNemzetközi projektekKlaszterkereső térkép Aktuális pályázatokKapcsolat
 
MEGHÍVÓ - Magyar-Román Nemzetközi Klaszterkonferencia, Nagyvárad-Debrecen 2018. November 20-22.2018. november 5. (hétfő) 10:36 - A Pénzügyminisztérium Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkársága nevében tisztelettel meghívunk minden érdeklődőt a 2018. november 20. és 22. között Nagyváradon és Debrecenben megrendezésre kerülő közös magyar-román nemzetközi klaszter konferenciára.

A korábbi években egymással párhuzamosan megszervezett magyar, illetve román klaszter konferenciák helyett, 2018-ban közös esemény kerül megrendezésre a román klaszter szövetséggel. A rendhagyó konferencia célja, hogy tovább erősítsük hálózati gondolkodás szerepét a közép-kelet-európai térségben, illetve, hogy fórumot teremtsünk a magyar és a román klaszterek együttműködése számára. A konferencián számos aktuális kérdés kerül megvitatásra, mint a klaszterek szerepe az innovációban, az Y generáció kihívásai, valamint az egyetemek szerepe a klaszterek sikerében.

 

A konferenciára regisztrálni 2018. november 15-ig lehetséges, a regisztrációs felületet megtalálja ITT, további információkat pedig a konferencia honlapján.

 

A konferenciával kapcsolatos részletes információkat (tervezett program, regisztráció, C2C event stb.) az alábbiakban olvashatják.

 

[Közös] word-logo_200.jpg General Invitation           [Közös] pdficon_large.jpg Save the date

 

A konferenciával kapcsolatban bármilyen kérdés esetén forduljanak bizalommal Apagyi Adélhoz (+36 1 896 7846; adel.apagyi@pm.gov.hu).

 

Találkozzunk Nagyváradon és Debrecenben!

Vissza